Комунальний заклад "Ліцей №22" Кам'янської міської ради


remember me

 

News

News: 324
Nov 19, 2021

Просвітницька акція "Знай свою історію", присвячена Дню Гідності та Свободи та вшануванню пам'яті жертв Голодоморів

Просвітницька акція "Знай свою історію", присвячена Дню Гідності та Свободи та вшануванню пам'яті жертв Голодоморів в Україні була проведена в СЗШ #22 ( директор І.К.Худолєєва) шкільним самоврядуванням на чолі з президентом школи Данилом Івершиним, та його заступником Єлизаветою Пивоваровою. Були розроблені і розповсюджені інформаційні листівки, які відтепер будуть розміщені у класних куточках кожного з 36 класів нашої школи. "Самоврядування поряд"
Nov 19, 2021

Вшанування пам'яті жертв Голодоморів

«Ми не маємо права забути» – саме під таким гаслом відбулася єдина година спілкування для учнів 5-11 класів в СЗШ #22 (директор І.К. Худолєєва), присвячена вшануванню пам'яті жертв Голодоморів в Україні. Школярі долучилися до Всеукраїнської акції «Запали свічку пам’яті». Знаково, що молодь пам’ятає про страшні сторінки історії.
Nov 18, 2021

Єдина година спілкування До Дня Гідності і Свободи (1-4 кл.)

Україна – територія Гідності і Свободи! Вона довела це подіями, які розгорталися на Майдані в 2004 і 2013 роках. Це було важке випробування, але українці довели свою любов до країни, честь і мужність. В СЗШ#22 (директор І. К. Худолєєва) 18.11.2021 р. було проведено єдину годину спілкування До Дня Гідності і Свободи (1-4 кл.)
Nov 16, 2021

Міжнародний День Толерантності (5-Б)

16 листопада Міжнародний День Толерантності. В КЗ СЗШ 22 (директор-Худолєєва І.К.) Пройшов тренінг з учнями 5-Б класу (кл. керівник - Булавіна Т.О.). Діти винайшли свій девіз : " Всі ми різні - в цьому наше багатство. Ми разом - в цьому наша сила ."
Nov 11, 2021

Місяць цифрової грамотності

Увага! Міністерством цифрової трансформації України оголошена масштабна інформаційна кампанія "Місяць цифрової грамотності". Подробиці дивіться у бічному меню.
Nov 9, 2021

Радіодиктант національної єдності 2021

До Дня української писемності та мови 9 листопада у КЗ "СЗШ 22"(директор Худолєєва І. К.) відбулася низка урочистих заходів. Зранку колектив навчального закладу долучився до написання РАДІОДИКТАНТУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЄДНОСТІ-2021. Адміністрація та вчителі об'єдналися й ще раз довели свою любов до рідного слова. Ураховуючи важливу роль мови в житті молоді, було проведено 1 тур Міжнародного конкурсу ім. П. Яцика,у якому взяли участь найталановитіші учні з кожного класу. Закінчився святковий день міським онлайн-конкурсом декламаторів. Творчість В. Сіренка майстерно презентував учень 9-А класу Караваєв Богдан. Мова- це доля нашого народу, і вона залежить від того, як ревно ми всі плекаємо її (Олесь Гончар).
Nov 9, 2021

День української писемності та мови

Сьогодні, 9 листопада, в КЗ "СЗШ 22" (директор-Худолєєва І.К.) учні 3-х та 4-х класів прийняли участь у першому етапі XXII Міжнародного конкурсу знавців укр. мови ім. Петра Яцика.
Nov 3, 2021

КЗ СЗШ 22

ВАС ВІТАЄ КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "СЕРЕДНЯ ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА №22" КАМ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ!
Nov 1, 2021

УВАГА!

УВАГА! З 1 по 12 листопада навчання у дистанційному форматі! Розклад ОНЛАЙН-уроків та іншу інформацію дивиться в бічному меню в розділі "ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ".
Oct 29, 2021

«Не смійся з мене»

29-го жовтня на базі фонду розвитку Кам’янського відбувався антибулінговий проект «Не смійся з мене»,спікерами якого були Ірина Мельник та Наталія Духаніна. На проект завітали класні керівники та соціальні педагоги різних навчальних закладів міста. Мета цієї програми – профілактика та корекція не толерантної агресивної, насильницької поведінки, створення атмосфери уваги, співчуття і співпраці у дитячому колективі – одна з найактуальніших проблем суспільного життя дитини.