Комунальний заклад "Ліцей №22" Кам'янської міської ради


remember me

 

News

News: 324
Aug 10, 2021

Готовність до нового навчального року

Сьогодні, 10 серпня 2021р, відбулася перевірка школи з готовності до нового навчального року Департаментом з гуманітарних питань на чолі з директором ОніщенкоТ.Я. Члени комісії відмітили всебічну готовність СЗШ №22 для якісної організації учбового процесу в 2021-22 році: відремонтовані приміщення всіх навчальних класів, поновлено фарбування спортивних залів, встановлено нове обладнання у малому спортивному залі, придбані станки у майстерню для праці хлопчиків, доповнені меблями рекреаційні зони для відпочинку школярів під час перерв. Проведений косметичний ремонт коридорів другого поверху школи. Головною родзинкою стало створення студії гончарства «Глинясті викрутаси» для розвитку творчих здібностей засобами гончарування у дітей з особливими освітніми потребами: встановлені нова потужна муфельна піч для випалу і глазурування глиняних виробів, гончарний круг; придбана глина в трьох кольорах, необхідний інструмент, сучасні меблі для роботи і галерейних виставок.
Jun 16, 2021

Дванадцятий день. Вихованців табору «Дивосвіт» при СЗШ № 22 (директор Худолєєва І.К., начальник табору Чабан Т.В.) зустрічає Франція – країна казок.

Сьогодні наші діти відвідали бібліотеку Центру позашкільної роботи та дитячої творчості, де познайомилися з казкарями народів світу та, до речі, і французьськими. Хто не знає «Попелюшку» або «Червоний капелюшок» Шарля Перро? Усі насолодилися казковою віртуальною подорожжю! День був наповнений веселим настроєм та незабутніми емоціями!
Jun 16, 2021

Урочисте вручення свідоцтв про здобуття базової середньої освіти

11 червня у СЗШ22 (директор Худолєєва І.К.) відбулось вручення свідоцтв про здобуття базової загальної середньої освіти випускникам 9-х класів. Цьогоріч їх – 83. Як результат наполегливої праці, міцних знань, високого інтелекту та сили волі – 3 випускниць нашого закладу отримали свідоцтва з відзнакою (Бєлоус Ганна, Малік Валерія, Пивоварова Єлизавета), одна учениця нагороджена Похвальним листом (Пивненко Марія). Вітаємо! Традиційно до учнів звернулися класні керівники класів, дев'ятикласники підготували відео про свої шкільні роки. Дев’ятий клас – це перехрестя. Хтось сміливо зробить крок за поріг школи і продовжить освіту в технікумі, коледжі або ліцеї, а хтось повернеться, щоб продовжити навчання в десятому класі. Вітаємо дев’ятикласників! Віримо, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами України! Бажаємо вам впевненості у власних силах і невичерпного завзяття!
Jun 15, 2021

Підсумкова сесія фестивалю педагогічних інновацій освітян Дніпропетровщини «EDU_FEST Dnipro –2021»

Переможці фестивалю педагогічних інновацій освітян нашого міста: НВК №3, 37, Ліцей №13, Технічний ліцей імені Анатолія Лигуна, гімназія №17, СЗШ №22, 30 , ДНЗ №50 "Перлинка" та заклад позашкiльноi освiти "Станцiя юних техникiв". Вітаємо колег, які здобули дипломи переможців у номінаціях : «Соціалізація дітей з особливими освітніми потребами в інклюзивному середовищі закладу», «Розвиток навичок XXI століття на уроках іноземної мови як основа формування життєвих компетентностей учнів», «Формування мотивації у учнів до навчально-пізнавальної діяльності на уроках математичного, природничого та технологічного напрямків», “Від STEM-освіти до STEM-кар’єри”, «Організація ефективного дистанційного та змішаного навчання предметів математичного, природничого та технологічного напрямків», «Управлінські аспекти професійного розвитку педагогічних працівників в умовах сучасного закладу освіти». ВІТАЄМО!!!
Jun 15, 2021

День одинадцятий. Відпочиваючі табору «Дивосвіт» при СЗШ № 22 (директор Худолєєва І.К., начальник табору Чабан Т.В.) сьогодні здійснили віртуальний вояж до Бельгії.

По дорозі відвідали ДЮСШ № 4 та ознайомилися з історією різних видів спорту, побачили концертно-розважальну програму в ЦПР та ДТ, у бібліотеці ЦПР та ДТ дізналися про цікаве та насичене життя місцевого письменника Олега Майбороди, побачили книги бельгійських письменників (А ви читали "Синього птаха" М.Метерлінка?). "Мандруючи", діти табору "Дивосвіт" дізналися, що мешканці Бельгії вигадали саксофон, мереживо, картоплю фрі і ... шоколадні цукерки. І ось ми в Бельгії – країні шоколаду. Діти взяли участь у квесті «У пошуках солодкого дерева», знайомилися з деревами, які зростають навколо школи та шукали справжнє солодке дерево… і знайшли! Подорожуймо разом "Дивосвітом"!
Jun 14, 2021

Пролетіли вихідні… Літо радує гарною погодою. І дітлахи в таборі «Дивосвіт» при СЗШ № 22 (директор Худолєєва І.К, начальник табору Чабан Т.В.) продовжують подорожувати світом.

We are greeted by England! По дорозі ми відвідали музей історії міста, де взяли участь у цікавому квесті та дізналися таємниці українського літа; на заняттях гуртка «Англійський клуб» спілкувалися англійською мовою. Англія – батьківщина Шерлока Холмса, відомого детектива. Сучасний детектив — це не просто гора м'язів і надсекретна зброя в кишенях. Ні! Сучасний детектив володіє такими якостями: увагою, гарною пам'яттю, почуттям часу, кмітливістю, інтуїцією, логічним мисленням, здатністю до перевтілення. Щоб визначити найсильніших детективів, діти пройшли ряд випробувань та з’ясували, що разом – ми сила!
Jun 11, 2021

День дев’ятий… Знайомство із Швейцарією – екологічно безпечною країною.

Швейцарія славиться мальовничою природою. Прагнучи захистити свою екосистему, Швейцарія стала першою європейською країною, яка прийняла закон про охорону навколишнього середовища. Вона також є піонером в області екологічних інновацій протягом майже цілого століття. Маленькі екологи табору «Дивосвіт» при СЗШ № 22 (директор Худолєєва І.К, начальник табору Чабан Т.В.) відвідали Дитячий екологічний центр та міську бібліотеку № 6, де дізналися про важливість збереження природи та світу навколо нас. Наприкінці сьогоднішньої подорожі всі разом підбили підсумки отриманих знань на «Екологічному калейдоскопі». Чисте майбутнє - в чистому сьогоденні! Живи у злагоді з природою!
Jun 10, 2021

Восьмий день. Brasil te dá as boas-vindas! І нас зустрічає спекотна Бразилія!

Всім відомо, що Бразилія славиться запальними карнавалами. Отже, бразильський карнавал наповнив табір «Дивосвіт» при СЗШ22 (директор Худолєєва І.К., начальник табору Чабан Т.В.) виром фарб, музики і нестримних веселощів, адже Бразилія - життєрадісна країна!
Jun 9, 2021

День сьомий. Табір "Дивосвіт" при СЗШ22 (директор Худолєєва І.К.) сьогодні в сонячній Хорватії – країні друзів!

Після конкурсу малюнка на асфальті "Веселка дружби", присвяченого Дню дружби, діти відвідали цирк, де побачили надзвичайні номери артистів. Бажаючі змогли відчути себе справжніми дресирувальниками. Наприкінці дня дійшли однозначного висновку, що дружба – найцінніший скарб!
Jun 8, 2021

Полундра! Пірати!!! Шостий день навколосвітньої подорожі був насичений та цікавий.

Сьогодні мешканці табіру «Дивосвіт» при СЗШ № 22 (директор Худолєєва І.К.) завітали на Карибські острови. По дорозі відвідали ДЮСШ № 4, де зрозуміли, що треба робити, щоб стати швидкими, спритними та сильними; взяли участь у концертно-розважальній програмі в ЦПР та ДТ, де зарядилися гарним настроєм. А по поверненню в табір, діти дізналися, що табір "захопили" хитрі пірати. Вони приготували багато завдань та перешкод. Діти гідно подолали всі випробування та знайшли скарб піратів! Чекаєте на нові пригоди? Подорож триває!