Комунальний заклад "Ліцей №22" Кам'янської міської ради


remember me

 

News

News: 324
Jun 7, 2021

Пригоди продовжуються! П’ятий день нашої подорожі в таборі «Дивосвіт» при СЗШ № 22 (директор Худолєєва І.К.).

Bienvenido a España! Сьогодні дітей радо зустріла Іспанія- країна запального танцю. Тож після прогулянки нарешті погода покращилася і діти опинилися на справжній іспанській фієсті - традиційному іспанському святі, під час якого відбувся танцювальний марафон «Стар-тінейджер». Діти показали своє відчуття ритму, дружність та іспанську витримку. Після свята усі з задоволенням відправились "на сієсту" (відпочинок). Жителі країни «Дивосвіт», ви – найкращі!!!
Jun 4, 2021

День четвертий. Сьогодні табір «Дивосвіт» при СЗШ № 22 (директор Худолєєва І.К.) мандрує до Японії – країни довгожителів та безпеки.

Дуже важливо пам’ятати та дотримуватися безпечної поведінки на дорозі. Тож діти згадали правила дорожнього руху, познайомилися з дорожніми знаками та повторили, як правильно переходити дорогу. На цьому наші пригоди не закінчилися – до нас у гості завітав ляльковий театр «Дін-Дон» із захопливою історією про пригоди лиса Гриші. Діти знають, що здоров’я – це скарб. Свої думки з цього приводу вони втілили на малюнках. Далі буде…
Jun 3, 2021

Третій день захопливої подорожі світом із табором «Дивосвіт» (директор школи - Худолєєва І.К.).

Сьогодні ми відвідали Грецію – хранительку олімпійського вогню. Урочисте відкриття спартакіади завершилося «Веселими стартами», де діти проявили свою швидкість та спритність, дружність та підтримку, цілеспрямованість та жагу до перемоги. Але на цьому пригоди не закінчились… Діти відвідали Дитячий екологічний центр, де ознайомилися з куточком живої природи «Маленькі друзі» та провели екскурсію «Вперед, в минуле!». Зустрінемось завтра!!!
Jun 2, 2021

Навколосвітня подорож у "Дивосвіті" продовжується! День другий…

Explore England holidays and discover the best time and places to visit! Сьогодні відбулося урочисте відкриття зміни в таборі «Дивосвіт» при СЗШ22 (директор Худолєєва І.К.). Дітям був представлений персонал табору, відбувся святковий концерт, на якому діти дізналися про те, що кожного дня вони віртуально подорожуватимуть країнами світу, знайомитимуться з культурою та традиціями різних народів. 1 та 2 загін відвідали басейн на базі ліцею № 1. Стомлені, але щасливі діти повернулися до табору. Протягом табірної зміни працюватиме гурток «Ракетомоделювання» (керівник Рудковський В.Л. з БДТтаЮ), на якому діти вчаться створювати літачки власними руками (адже для навколосвітньої подорожі найкращий транспорт - літак) - це цікаво та захопливо. На гуртку «Англійський клуб» вихованці наймолодшого загону спілкуватимуться англійською мовою (мовою міжнародного спілкування). Сьогодні в клубі говорили про користь фруктів та ягід, не забули і про їх кольори, а старші відправились у захоплюючу подорож Англією, де діти дізнались про символи та історію королівства! Наша мандрівка триває!
Jun 1, 2021

У перший день літа на базі СЗШ22 (директор Худолєєва І.К.) радо відкрив свої двері пришкільний табір «Дивосвіт».

Перша зміна табору буде проведена під гаслом «Подорожуємо разом». Перший день табору пройшов дуже змістовно та цікаво. Діти брали участь в іграх на знайомство, у лінійці, присвяченій Міжнародному дню захисту дітей; відвідали ДЮСШ № 4, де ознайомилися зі спортивними секціями та історією спортивної школи; були учасниками святково-розважальної програми в ЦПРтаДТ; вчилися в'язати вузли на туристичному гуртку "СТЕП" (керівник Устименко Л.В.). А вчителі-вихователі провели цікаві ігри, які допомогли дітям познайомитися та краще освоїтися в таборі. Бажаємо усім радісної та плідної зміни! Далі буде...
May 31, 2021

31.05.2021р. у СЗШ22 (директор Худолєєва І.К.) проведено підсумкове засідання педагогічної ради, на якому було розглянуто наступні питання:

1. Аналіз успішності учнів за 20-21 н.р. (Федорова С.А.). 2. Результати внутрішнього моніторингу якості освіти (Калиновська Г.В.). 3. Результати навчання дітей з особливими освітніми потребами (Матвієнко О.М.) 4. Переведення учнів до наступного класу. Форма роботи колективу: педрада-антистрес. Під час обговорення вищезазначених питань педагогічний колектив підбив підсумки плідної роботи у 2020-2021 н.р., визначив пріоритетні напрями на наступний навчальний рік, склав "завдання педагога" на літо. Адже зовсім скоро довгоочікувана відпустка! І нарешті вчителі мають можливість і час відпочити. А для педагогів відпочинок надзвичайно важливий! Бо саме завдяки йому вони зможуть повернутися у вересні до школи сповненими сил та натхнення!
May 27, 2021

Закриття шкільної Спартакіади 2021. Бути спортсменом - це важкий труд.

Пишаємось нашими спортсменами!
May 26, 2021

Ділимося із вами світлинами найочікуванішої події школи

ВАЛЬС випускників 2021 р.
May 26, 2021

Нова зірка 2021 на шкільному небосхилі!

В добрий путь, діти!!!
May 25, 2021

ПЕРЕМОГАААА!!!! УРА!!!

Ура! Ми перемогли! Висловлюємо щиру вдячність тим, хто вболівав за нас, підтримував, голосував! 1535 голосів за створення активної зони відпочинку для нашої молоді! Світ тримається на небайдужих, чуйних людях, які завжди готові допомогти та підтримати. Саме завдяки довірі, підтримці та співпраці таких людей: учителів, батьків, мешканців мікрорайону, учнів, друзів та колег з інших шкіл міста, - ми здобули перемогу в проєкті "Громадський бюджет - 2021"! Отже, настільному тенісу бути! Дякуємо! Дружній колектив СЗШ 22!